2017-2018 Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme ve Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemeleri

Ders Kayıt İşlemi Akış Şeması için tıklayınız.

2017-2018 Güz Yarıyılı Kayıtlı Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencilerimizin Proje kayıtlarını Bahar dönemi yapılacaktır.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı ve öncesi Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kayıtlı olan öğrencilerimizden "Dönem Projesi"  kalanlar, öğrenim sürelerinin son yarıyılında olmaları nedeniyle Dönem Projesi kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

2017 Güz yarıyılı öncesi kayıtlı Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencilerimiz ders kaydı tarihlerinde Katkı Payını yatırmaları gerekmektedir.

2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı ve öncesi kayıtlı olan Doktora, Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans öğrencilerinden ders tekrarı yapan veya GANO yükseltmek isteyen öğrenciler  05-18 Eylül 2017 tarihleri arasında harç ücretlerini yatırabilmeleri ve ders kayıtlarının yapılabilmesi için Enstitümüze dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Diğer öğrencilerimizin dilekçe vermelerine gerek yoktur.

Bu sayfa Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından en son 23.09.2017 20:24:45 tarihinde güncellenmiştir.