2019-2020 Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme ve Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemeleri

1. 2019-2020 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Öğrenci Katkı Payının Yatırılması  2 -20 Eylül 2019 ve  ders kayıtları 09 -20 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.
  2. Enstitümüz Tezli Yüksek Lisans öğrencilerinden iki yılını (4 yarıyıl), Doktora öğrencilerinden dört yılını (8 yarıyıl) doldurmuş olanlar ile Enstitümüze kayıt yatırmadan önce başka bir  Üniversitede kaydı olanlar harç yatıracaklardır.
  3. Enstitümüze ilk defa kayıt yapacak öğrenciler kesin kayıt yatırdıktan sonra öğrenci numarasının başına küçük ”o” harfi koyarak başvuruda kullandıkları şifre ile  https://bys.marmara.edu.tr adresinden Bilgi Yönetim Sistemi BYS giriş yapıp ders kayıtlarını yapacaktır.
  4. 2019-2020 Güz Yarıyılında Tezsiz Yüksek Lisansa ilk defa kayıt yaptıracak olan Öğrencilerimizin Proje kayıtları Bahar dönemi yapılacaktır.
  5. Alttan dersi olmayan ya da not yükseltmek için ders almayacak olan öğrencilerimizin BYS den herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur.

Ders Kayıt İşlemi Akış Şeması için Tıklayınız.

BYS sistemine giriş tanıtım videosu için TIKLAYINIZ

Bu sayfa Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından en son 12.09.2019 21:53:06 tarihinde güncellenmiştir.