7143 Sayılı Kanun Kapsamında Af Başvuran Öğrencilerimizin Durumları Hakkında.

Tez, Proje ve Ders aşamasında olan öğrenciler listesi için  TIKLAYINIZ.

Tez, Proje Danışmanları listesi için  TIKLAYINIZ.

*Tez Danışmanı ve Tez Konularınızı BYS nizden de görebilirsiniz.

7143 sayılı kanun kapsamında Enstitümüze Af  başvurusu yapan ve başvuruları kabul edilen öğrencilerimiz  hangi aşamada olduklarını, tez ve proje danışmanlarını yukarıdaki listelerden görebilirler.

Bu kapsamda öğrencilerimizin yapması gereken işlemler;

1. a) Tez ve Proje aşamasında olan öğrencilerimiz yukarıda yayınlanan tez ve proje danışmanlarından irtibata geçerek 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi tez ve proje çalışmasına başlayabilirler

b) Doktora öğrencilerimizden yapılan intibaktan sonra ders aşamasını bitirenler; Yeterlik, Tez Önerisi ve Tez İzleme için öğrenci bürosundan irtibata geçmeleri yararlı olacaktır.

2. Öğrencilerimiz yukarıdaki aşama durumunu gösteren listeden durumlarını kontrol etmeleri, müfredatı gereği eksik dersi/dersleri varsa ya da dersleri tamam olmasına rağmen GANO su (Dr 3.00, YL 2.50) nin altında ise 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Bahar döneminde eksik derlerini tamamlamak ve not ortalamasını yükseltek için   28 Ocak - 8 Şubat 2019 tarihlerinde BYS üzerinden ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

3a) Doktora programı öğrencileri yeterliliğe girebilmeleri için 60 kredinin tamamlanması ve GANO sunun en az 3.00 olması gerekmektedir.

b) Tezli Yüksek Lisans programları öğrencileri tez savunma sınavına girebilmesi için 60 kredinin tamamlanması ve GANO sunun en az 2.50 olması gerekmektedir.

c) Tezsiz Yüksek Lisans programları öğrencileri mezun olabilmesi için 60 kredinin tamamlanması  (dersler + proje) GANO sunun en az 2.50 olması gerekmektedir.

d) Af öğrencilerimiz yürürlükteki Lisansüstü yönetmeliklerine tabidir.

Af Uygulama Esasları

* BYS den şifre alarak "Sunulan Dersler" menüsünden  bu dönem hangi derslerin sunulduğunu görebilirsiniz.

**Af öncesi Doktorada 4 yıl, Yüksek Lisansta 2 yıl öğrencilik süresini  tamamlayanlar harç yatıracaktır.

Bu sayfa Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından en son 21.01.2019 11:00:04 tarihinde güncellenmiştir.