2020-2021 Yılı Bahar Dönemi Kayıt Yenileme ve Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemeleri

1. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Öğrenci Katkı Payının Yatırılması 15 Şubat - 05 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.
  2. Ders kayıtları  22 Şubat - 05 Mart 2021  tarihleri arasında yapılacaktır.
  3. Bahar Dönemi dersler online yapılacaktır.
  4. Harçlar (140 TL) Halk Bankasına yatırılmaktadır. Atm kartsız işlemlerden yatırabilirsiniz.
  5. Enstitümüz Tezli Yüksek Lisans öğrencilerinden iki yılını (4 yarıyıl), Doktora öğrencilerinden dört yılını (8 yarıyıl) doldurmuş olanlar ile Enstitümüze kayıt yaptırmadan önce başka bir  Üniversitede kaydı olanlar harç yatıracaklardır.(İkinci Üniversite Harcı)
  6. 2020-2021 Bahar Yarıyılında Tezsiz Yüksek Lisansa ilk defa kayıt yaptıracak olan Öğrencilerimiz, Proje kayıtlarını bir sonraki dönem (ikinci dönemleri/Güz) kendilerinin yapmaları gerekmektedir.
  7. Alttan dersi olmayan ya da not yükseltmek için ders almayacak olan öğrencilerimizin BYS den herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur.
  8. Doktora Programında “Bilimsel Araştırma Tek. ile Araştırma Yayın Etiği” konularını içeren dersi almaları zorunludur. Zorunlu ders listesi için tıklayınız.

Ders Kayıt İşlemi Akış Şeması için Tıklayınız.

BYS sistemine giriş tanıtım videosu için TIKLAYINIZ