Uluslararası İşbirliğinin Geliştirilmesi

1. Planla:

• Enstitü yönetimi, uluslararası işbirliği stratejileri ve politikalarını geliştirir.
    • Uluslararası işbirliği hedeflerini belirlemek ve bu hedeflere ulaşmak için kısa ve uzun vadeli planlar hazırlanır.
  2. Uygula:

• Uluslararası İlişkiler Ofisi ve ilgili birimler, belirlenen uluslararası işbirliği planlarını hayata geçirir.
    • Bu süreç, yeni ortaklık anlaşmaları, öğrenci ve akademik personel değişim programları ve ortak araştırma projeleri içerir.
  3. Kontrol Et:

• Uluslararası işbirliği faaliyetleri ve çıktıları, stratejik plan performans göstergeleri ve uluslararasılaşma performans göstergeleri aracılığıyla ölçülür.
    • İlgili birimler, uluslararası işbirliği uygulamalarını değerlendirmek için faaliyet raporları ve diğer izleme araçlarını kullanır.
  4. Önlem Al:

• Kamu kurumları, özel sektör kuruluşları, STK'lar, anlaşma yapılan üniversiteler ve öğrenciler gibi paydaşların geri bildirimleri toplanır.
    • Toplanan geri bildirimler ve performans verileri, uluslararası işbirliği amaç ve hedeflerinin geliştirilmesi için kullanılır ve gerekli iyileştirmeler yapılır.

Bu sayfa Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından en son 28.11.2023 12:04:45 tarihinde güncellenmiştir.