2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Dönemi Tezsiz Yüksek Lisans Başvuruları Hakkında duyuru

Enstitümüz 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi Tezsiz Yüksek Lisans başvuru tarihleri, kontenjanlar, başvuru şartları ve kesin kayıt işlemleri için Lisansüstü İşlemler menüsüne bakınız.

*Bahar dönemi sadece TEZSİZ YÜKSEK LİSANS alımı yapılmaktadır.

**Türkiye’den mezun olan yabancı uyruklu öğrenciler bilgilerini YÖKSİSTEN çekebilmeleri için 99 ile başlayan yabancı uyruklu numaraları ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

***Yabancı uyruklu statüsünde başvuru yapacak adayların Uyruk bilgisini doğru girmesi gerekmektedir. Yanlış giren adaylar DESTEK kısmından talep açarak bilgilerini güncelletmesi gerekmektedir. Başvurular bittikten sonra güncelleme yapılamamaktadır.

***İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü İle Üniversitemiz Arasında yapılan eğitim iş birliği protokolü kapsamında, başvuran adayların Mesleki Değerlendirme ve Mülakat sınavlarına geldiklerinde Çalıştığı Kurumdan alınacak güncel Görev Belgesi’nin yanlarında olması gerekmektedir. Görev Belgesi olmayan adayların Mesleki Değerlendirme ve Mülakat sınavlarına alınmayacaktır.