2022-2023 Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Programlardan Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedek Adaylardan Başvuru Dilekçeleri Alınması Hakkında

Yedek adaylar "Yerleştirme Sonuç Belgesi" ile birlikte aşağıda belirtilen tarihlerinde Enstitümüze şahsen başvuru yapılması gerekmektedir, daha sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

 

Yedek adaylardan dilekçe alınması : 22 - 23  / 09.2022

Yedek adaylardan Kesin kayıt Hakkı Kazananların İlanı : 26.09.2022

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Yedek adayların kayıt işlemleri : 26-29 / 09.2022

 

Lisansüstü Programlardan  Boş Kalan Kontenjanlar için Tıklayınız.

Yedek için; “ Kesin kayıt tarihlerinde kayıt yaptırmayan asillerin yerine kayıt alınmak üzere boş kontenjanlar ilan edilir. Listede yer alan yedeklerden ilgili tarih/tarihlerde dilekçe alınarak ön kayıt alınır. Bu dilekçe kesin kayıt hakkı kazanan adayların belirlenmesi içindir. Ön kayıt dilekçesi vermemiş yedekler puanı yüksek olsa dahi kayıt hakkı elde edemezler. Dilekçe ile ön kayıt yaptırmış adayların tamamı gün sonunda puanı yüksek olandan düşüğe doğru sıralanır. Başarı sıralamasına göre boş kontenjan kadar yedek liste, kesin kayıt için ilan edilir. Kesin kayıt hakkı kazanan yedekler ilgili tarih/tarihlerde kesin kayıt yaptırmak üzere Enstitümüze başvurarak kayıt işlemini gerçekleştirirler. (Yedek listeler dilekçelere göre belirleneceği için enstitümüzün web sayfalarında ilan edilir.

HIZLI ERİŞİM